Over mij

 

nolynskitchen logo

Dag iedereen. Welkom op de officiële Nolynskitchen-website. Je bent op deze pagina gekomen omdat je meer wilt weten over wie er achter dit “merk” zit. Dat ga ik je nu vertellen 🙂

Ik ben Nolynskitchen. Een thuiskok die van lekker eten houdt. Ik ben een grote fan van Nolyn, een ragdoll-kat. De inspiratie voor de naam van de website, het YouTube kanaal en het logo!

Mijn passie voor eten is ontstaan door mijn moeder en grootvader. Mijn grootvader was slager en had zijn eigen slagerij. Je zult die herinneringen nooit vergeten, toen mijn grootvader zijn beroemde biefstuk maakte. Het is me na al die jaren nog steeds niet gelukt om hetzelfde resultaat te behalen! Het was altijd geweldig om te zien hoe hij zijn mes aan het slijpen was en het vlees vervolgens in mooie plakken sneed.

Mijn moeder, zelf thuiskok, heeft het niet van een vreemde. Een echte slagersdochter die altijd van alles aan het uitproberen was met eten. Soms lukt het en soms was het resultaat iets minder. Als je het niet probeert, weet je de uitkomst niet! Mijn moeder maakt altijd lekker eten en ze vindt het nog steeds heerlijk!

De recepten die je op mijn website kunt vinden zijn meestal makkelijk te maken. Af en toe moet je de tijd nemen voor eten! Op het moment dat je de recepten volgt, zou het moeten lukken. Als een recept mislukt, controleer dan waar het fout is gegaan. Iedereen maakt wel eens iets fout, ook ik! Daar word je alleen maar beter van.

Speciaal voor jou heb ik mijn website en YouTube kanaal opgezet, om je verder te helpen met geweldige recepten. Ik zou het enorm waarderen als je abonnee wordt op mijn YouTube kanaal! Zo blijf je op de hoogte en kun je de filmpjes ook makkelijker delen met vrienden en familie! Klinkt goed toch?

Geniet van de inhoud op deze website en de YouTube-video’s!

Groeten,

Nolyns Kitchen